Make-up Workshop

Wil je graag een natural look, niet te opvallend die toch je positieve kantjes laat zien? Wil je graag extra accenten of een make-up boost? Meer aandacht voor je ogen of mond?

Mooi zijn, is vooral tijd nemen voor jezelf. En dat is precies wat we in deze workshop doen! Een make up workshop met merk make-up zoals Chanel.styling en coaching bij fotoshoot.

Een verrassende unieke ervaring. 

Glamour make-up workshop.Laat jezelf zien in jouw eigen stijl!

Leuk! voor mama's, vrijgezellenfeest party, personeelsfeest, groepsuitjes

Make-up workshop Limburg, ik ga trouwen!

Inclusief:

 • uitleg en hulp van visagiste, styliste
 • Poseer coaching door styliste en fotograaf
 • Tips en Tricks aangepast aan de leeftijd
 • 1x A 4 kleurafdruk, 2 x13-18 formaat Bioscoop foto
 • 2 x 13-18 uitgelicht en effect afdruk voor iedereen

 

Jij bent het waard! Investeer in jezelf!

Iedereen vindt het fijn om gezien te worden. Het is heerlijk om aandacht, erkenning en waardering te krijgen, dat geeft ons het gevoel dat we de moeite waard zijn. 

Yourchichi inspireert en motiveert je om het beste uit jezelf te halen. Hoe? Door je bewust te laten worden wat je uitstraalt. Een kleine verandering in je make up & kledingstijl maakt vaak al een groot verschil. 

Versterk je persoonlijke uitstraling door te laten zien wie je ECHT bent

 

Fotogalerij

Aanbod details

 • Leeftijd: vanaf 18 jaar
 • Aantal personen: 5 tot 8
 • Feest-tijd: 3 uur (afhankelijk van aantal personen)
 • Kosten: €57,50 per persoon
 • Aanvullende informatie:

  Reserveren voor een Beauty middag? Tel: +31 6 29328587

Tevreden klanten waar wij trots op zijn

Duizend maal dank, jij bent ook een Stylist van het Zuiden, echt hoor. Wat heb jij ons gelukkig gemaakt met de oh zo mooie kleding combies. dankje, dankjewel voor deze beautydag Ingrid.

— L. Vinkelz

Goedemorgen! Jullie nog een keer heel hartelijk bedankt voor het geweldige meisjes kinderfeest en hartelijkheid! Alle meiden hebben zich kinderen voelde zich echt een topmodel. Veel succes met de volgende programma’s en shoots! Hartelijke groet, geniet van de zon en graag tot ziens! Renske, Britt, Ingeborg, Bas & ons (b)engeltje Annemarijn -;)

— Familie Dalm uit Waalre

Ik wil jullie bedanken voor het super gave feestje van Isa en Mila. De meiden hebben genoten en de mama's ook. Wat heerlijk om te zien hoe jullie met de kids omgaan. Over dit feestje zal nog lang nagepraat gaan worden. Wij zijn heel benieuwd naar de foto's. TOP DAMES!! en ik ga zeker promoten hier in de omgeving! We komen zeker nog eens terug. Veel liefs,

— Mascha van Dun en Isa Rianne Jasperse en Mila

Top dag gehad vandaag @Yourchichi! Thx het was genieten. Groetjes, Megen, Aylyn, Astrid en de rest van de meiden. Tot snel weer

— Astrid Panken

Helemaal top!! Echt een superfeestje voor meiden...alles tot in de puntjes verzorgd. Ingrid is een super lieve enthousiaste vrouw die met veel geduld en plezier de meiden de middag van hun leven bezorgd! Dank je wel!

— Karin Voogd

Hallo make up team Yourchichi chapeau voor de visagie. zeker komen wij terug.

— Mevr. Glavel

Hoi Ingrid wat was het een feest!Guus Meeuwis is bij Yourchichi geweest en wij nu ook haha Tot snel, Anke en al de meisjes

— Anke uit Gent

Ik ga het delen want ik ben helemaal om😍 zo krijgt ieder kind de kans zichzelf te laten zien op hun eigen unieke manier bij aanbieding kinderfeestjes van yourchichi

— Patricia Maessen